këngëtarja

Kjo është dhurata që Krenari i bëri Luanës për ditëlindje

Kjo është dhurata që Krenari i bëri Luanës për ditëlindje. Ajo ka pritur 28-vjetorin pranë më të dashurve të saj, familjes dhe miqve, në një super-festë të organizuar në Dhërmi.

Vallëzim, këndim e shampanjë, atmosfera fantastike që ka mbizotëruar në plazhin e Dhërmiut është transmetuar edhe për publikun përmes postimee të shumta që të pranishmit, por edhe vetë Luana, kanë ndarë me ndjekësit e tyre në rrjetet sociale.

Në këtë festë është parë edhe i dashuri i Luanës tashmë prej vitesh, Krenar Çoçaj.

E pikërisht Krenari ka qenë ‘fajtori’ për këtë festë, pasi ai ka organizuar dhe ka paguar gjithçka për natën ndoshta më të lumtur të Luanës ndonjëherë.

Luana e ka shijuar deri në maksimum këtë mbrëmje, që padyshim ishte një dhuratë shumë e bukur nga i dashuri i saj.

loading…