Kimete Berisha

Kimete Berisha e quan “kriminel” Vitinë: Jo dorëheqje, duhet të përfundojë në burg

Opinionistja Kimete Berisha ka shkruar edhe rreth dorëheqjes së Arben Vitisë, i cili tashmë është kandidat për kryetar të Prishtinës.

Berisha, e ka quajtur “Dr.Vdekja” Vitinë, duke thënë se ai duhet të përfundojë në burg.

“Veprimet e Arben Vitisë gjatë pandemisë kanë qenë të dëmshme, të rrezikshme dhe vdekjeprurëse për popullin dhe për shtetin!”, ka shkruajtur ajo.

Postimi i saj:

P.S. E Dr. Vdekja dha dorëheqje!

Kriminelët nuk japin dorëheqje, kriminelët shkarkohen dhe përfundojë në burg.

Veprimet e Arben Vitisë gjatë pandemisë kanë qenë të dëmshme, të rrezikshme dhe vdekjeprurëse për popullin dhe për shtetin!

Deri tani kemi pasur punë me qeveritë e rrezikshme për xhep,

tash kemi punë me qeverinë e rrezikshme për jetë.

Qeveria Kurti është e rrezikshme për jetë!

Pa kurbana këta nuk ekzistojnë!

Dikush duhet të ‘vdes’ që këta të jetojnë!.