Kim Kardashian shfaq të pasmet shumë provokuese në trenerke kombinuar me taka

Kim Kardashian është njëra nga femrat që komentohet në të gjithë botën për pamjen e saj.

Së fundi, ajo është fotografuar në Kaliforni, ku shihet e veshur në trenerke dhe dukej shumë provokuese dhe seksi.