Khloe ka një urim të veçantë për Kim Kardashian

Sot ylli televiziv Kim Kardashian feston ditëlindjen e saj të 38-të dhe motra e saj më e vogël, Khloe ka një urimë të veçantë për të.

“Gëzuar ditëlindjen e ëmbla Kimberly. Gjatë gjithë jetës sime ti ke qenë një person që e kam pasur shembull. Për mua je një super femër. Unë nuk e di se si bëni të gjitha gjërat dhe i bëni të duken të lehta” ishte një pjesë e urimit të saj të gjatë.

Këtij urimi ja bashkëngjiti edhe disa fotografi të përbashkëta.