KFOR

KFOR-i ka rritur prezencën në Jarinjë e Bërnjak

KFOR-i ka rritur prezencën në pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak, si dhe aktivitetet patrulluese në veri.

KFOR-i për “Kosovo Online” ka thënë se këto masa janë marrë për të mundësuar të reagojë shpejt ndaj gjitha sfidave të sigurisë.

“Ne duam të sigurojmë të gjithë se KFOR-i është i gatshëm të intervenojë nëse është nevoja”, është thënë nga Zyra për Media e KFOR-it në pyetjet për rritjen e prezencës në Jarinjë e Bërnjak.

KFOR-i ka thënë se në mandatin që ka, që buron nga rezoluta 1244 e OKB-së, do të ofrojë një ambient të sigurt dhe liri të lëvizjes për gjithë qytetarët e Kosovës.