Këto janë vendet që do të mbeten pa rrymë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar për orarin dhe vendet ku gjatë tre ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në njoftimin, KEDS tregon arsyet pse do të ndalet rryma dhe kohëzgjatjen e ndërprerjes.

Këto janë planet sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 31.10.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja dhe rregullim i prishjeve.

2.

Më 31.10.2018 në NS 35/10kV Drenas do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

3.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi: 10014001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

4.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Magziti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë) .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

5.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

6.

Më 31.10.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 09:00-12:00 dhe orës 15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e konsumatorëve.

7.

Më 31.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV j9 Llukar (Kodi: 13000004022) prej orës 08:00-11:00 dhe orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontim i rrjetit të vjetër.

8.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Realizimi i projekteve për vënien në punë të trafove të reja.

9.

Më 31.10.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • NS 10/04 kV Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006032) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllës 9/2200 dhe montimin e transformatorit të ri në shtyllë.

Prizreni

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjeve.

2.

Më 31.10.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjeve.

3.

Më 31.10.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje e rrjetit.

4.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

5.

Më 31.10.2018 në TS 110/35/10 kV Prizren l do të ndërprehet:

 • Lp 35kV Prizren-Zhur (Kodi: 3000000) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujëjellësi,Lagjja Omajve dhe Ademajve në Zhur, Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Kampi Bektel-Enka, Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllazrit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishë, Grazhdanik, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema, Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurantet: Gurra, Mifa Bell, Vërmica 3, Vërmica, Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2, Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë e Zhurit, Lubovishta, Kukjani, Vranishta,Restelica, Mlika, Glloboqica, Krusheva, Zlipotoku, Orqusha, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zym Ii Sharrit, Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e ulet, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllava, TS-Ujësjellësi Brezne, Rematex.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

6.

Më 31.10.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

8.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Komuna Mamush (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 31.10.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjeve.

2.

Më 31.10.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribair i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epër, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja dhe rregullim i prishjeve.

3.

Më 31.10.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet.

 • LP 35 kV Shterpca (Kodi: 400440) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanta, Shtëpia e mallrave, Qendra e Shtërpces, Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private, Fabrika, një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod, Narcisi, TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika, Pilana, Farma dhe Gllogu.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion -pastrim traseje.

4.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat-Vodkopoja(Kodi: 40043001), Bobi (Kodi :40043002),Drejtimi 630 (Kodi : 40043003), Pylltaria(Kodi: 40043004), Qyteti(Kodi: 40043005), Lepeci (Kodi:40043006), Kaqaniku i Vijetr (Kodi :40043007) prej orës 14:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj,Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private, Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Strazha, Lagjja Dushkaja, Stacioni Hekurudhor, Stacioni i Autobuseve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8, Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re, rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal, Fabrika “Lepenci”, Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve energjetik.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 31.10.2018 në NS 110/35/10kV Peja1 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje e rrjetit.

2.

Më 31.10.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 51000013) prej orës 08:00 deri në ora 11:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe TS 8/1.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

3.

Më 31.10.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci I Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani dhe Duboviku.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

4.

Më 31.10.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dubrava – Rakoshi (Kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: : Istogu i Poshtem,Muzhevin Arifaj,Muzhevin Blakaj,Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj,Dragolevci I ulte, Luga Kulla,Dragolevc Gateri, Shpatoll,Muzhevin Balaj Kabashte Tomoc,Sylaj Balaj LLuga,Istogu ETC,Muzhevin Jahaj Dragolevc e Reja.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

5.

Më 31.10.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallc, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave në tensionin e mesëm, pastrim traseje.

6.

Më 01.11.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i konstruksionit dhe montimi i përçuesit.

7.

Më 01.11.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kernicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjenizimi ikthinave.

8.

Më 31.10.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubula, Lutogllavë dhe Terstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjenizimi i kthinave.

9.

Më 01.11.2018 në TS 110/10 kV Deqani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00 si dhe prej orës 15:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epër, Strellc i Ultë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjenizimi i kthinave.

10.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollës.

11.

Më 31.10.2018 në TS 110/10(20) kV Peja ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i grupit matës në TS Privat.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 31.10.2018 në NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Slivovë (Kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

2.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthyesi-MOGILLTE, fabrika -UJSJELLSIT dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje e rrjetit.

3.

Më 31.10..2018 në NS 110/10KV Kamenica do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

4.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Beguncë, Lubishtë, Shosharë, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP dhe pastrim i trasesë.

5.

Më 31.10.2018 në TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Investime.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 31.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të nderprehet:

 • Dalja 10 kV Nadakovc (73000014) prej orës 10:00 deri ora-14:00 .

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovci- blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

2.

Më 31.10.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje e rrjetit.

3.

Më 31.10.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Qyteti II (Kodi: 74000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

Më 31.10.2018 në NS 35/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

5.

Me 01.08.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të nderprehet:

 • Dalja 10 kV Nadakovc (73000014) prej orës 10:00 deri në ora15:00 .

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovci- blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

6.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi I Vjeter (Kodi: 71075010), Bajri (Kodi :71075004), Fidanishtja (Kodi : 71075003), Lagjja e Romëve (Kodi: 71075013), Ilirida (Kodi: 71075011) Prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit, Lagja Bajr, Frashëri, Lagjeja Fidanishte, Romet 1, 2, 3, Qerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project, Rr Mujë Hasani,Rr Berdi Hasanaj,Rr Musa Hoti,Rr Muj Krasniqi,Rr Shaban Polluzha,Rr Rifat Vidishiqi,Rr Jakup Ceraja,Rr Parisi,Rr Sabedin Prekazi,Rr Remzi Durmishi,Rr Eset Ymeri,Rr Maxhistrala Adriatiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi i Transformatorve energjetik.

7.

Më daten 30.10.2018 në TS 110/35 kV Vushtrria 1 do të ndërprihet:

NS 35 kV Llamkosi (Kodi:72076001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llamkosi

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit Q1.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 31.10.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje e rrjetit.

2.

Më 31.10.2018 në TS 35/10kV Xërxë do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i prishjeve.

3.

Më 31.10.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim traseje.

4.

Më 30.10.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Kjeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim traseje.