KEDS

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për orarin më të ri të reduktimeve.

Këto janë rajonet dhe arsyet e ndërprerjes.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 02.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

NS 10/04 kV Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006032) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit të ri.

Më 02.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS. 10/04 kV. Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 08:00-11:00 si dhe 13:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje të konsumatorëve në rrjetin e ri.

Më 02.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS.Kodra e Trimave 3

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e abonentëve në linjën e re dhe demontimi i linjave ekzistuese.

4.

Më 02.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e abonentëve në linjën e re dhe demontimi i linjave ekzistuese.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2017 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive dhe Punime në LP në kuadër të Lot 1 Podujeva nën projekti Obrançë.

2.

Më 02.11.2018 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi, montimi i mbrojtjes toroidale dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kurrilla (Kodi: 31000011) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kurilla

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi, montimi i mbrojtjes toroidale dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bazhdarhana (Kodi: 31000022) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Adem Jashari, Edit Durham, Preveza,Murat Kabashi, Srebrenica, Manush Berisha,Mehmet akif Ersoj, Mbreti Agron, Mbreti Bardhyl, Bekim Muhaxheri, Behajdin Hallaqi, Ersan Mazreku, Leskovci,Pellazgët, Agron Bytyqi, Fahredin Hoti,Ukë Bytyqi, Fadil Balaj, Elena Gjika,Beteja e Kabashit, Janina, Ahmet Prishtina, Flamuri, Meriman Jakupi, Dalmatët, Qazim Berisha(banesat), Rexhep Kabashi, Muhaxherët, Bazhdarhane, Fan Noli dhe Albulena.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi, montimi i mbrojtjes toroidale dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Grnqari (Kodi: 31000009) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Gerqar, “Breu Petrol” Hysen Hoxha.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi, montimi i mbrojtjes toroidale dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kullat (Kodi: 31000004) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat TMK, Kamenica 2 ,Bazhdarhane(Kullat), Lekë Dukagjini, Hashim Vezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi, montimi i mbrojtjes toroidale dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dardania (Kodi: 31000017) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardania,Shkolla e Kompetencave, NPT “Fevzi” dhe Banesat Sociale.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi, montimi i mbrojtjes toroidale dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Më 02.11.2018 në TS 35/10 kV Pirana të ndërpritet:

Dalja 10 kV Komuna Mamush (Kodi: 30034005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2018 në TS 110/10kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovice

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sitnica (Kodi: 71074003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qendra e Qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 02.11.2018 në TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kabllat (Kodi: 73000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 02.11.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sollana (Kodi: 71075008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Parku i Solanës dhe Vaganica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.11.2018 në TS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të linjës 10 kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI i Ri, gurthysi-MOGILLTE, fabrika –Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 02.11.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010)prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 02.11.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozheci, Miganoci dhe Busavata.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 03.11.2018 në NS 35/10 kV Gjilani 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Industriali(Kodi: 60062004) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Bujanovcit:TS-54-MB Gzimi,TS-55-Ahmeti,TS-56-MB-Agro-Hemerci,TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku,TS-101-Tafa Petroll-TS-102-Pro.Eng.Com.TS.104-Remi Petroll.-TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}.TS.107-Evropa.TS-123.Mb.Progresi.TS-143-TS.Muja.1-Bunari.TS-145-TS-Alushi.TS-146-TS-Kroni.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 10 kV.

Gjakove

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12/1600 nen linjën 10kV.

2.

Më 02.11.2018 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin :Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë, Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët për projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2018“, LOT 7 Gjakova.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Raq-Moglica (Kodi: 81083017) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Brekoc, Rr.Domenik Përgegaj, Rr.Drenica, Rr.Minatori, Rr.Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 02.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montim i shtyllës së betonit.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.11.2018 në TS 35/10kV Magure do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fshatrat Magure (Kodi:41048002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollës. Punime nga firma V3-ing.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Jezerci (Kodi:40042003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 02.11.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.