Këto janë temat që po diskutohen në mbledhjen e kryesisë së LDK-së

Ka filluar takimi i kryesisë së LDK-së ku pas këtij takimi pritet të mbahet konfernca për media.

Arban Abrashi përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se temat të cilat janë duke u diskutuar në ktë takim janë: Orientimet për dialog dhe përgatitjet për zgjedhje.

LDK ka mbajtur vazhdimisht mbledhje të tilla, duke u shqyrtuar çështje të ndryshme të vendit.