Kosto

Këto janë shpenzimet e zv-ministrave për dreka dhe darka

Instituti, GAP ka bërë një hulumtim rreth shpenzimeve të zyrtarëve institucioneve shtetërore.

“Miliona euro të buxhetit të Kosovës vazhdojnë të shpenzohen për dreka e darka zyrtare. Ndonëse në disa raste këto shpenzime janë të nevojshme, ndjehet nevoja e ushtrimit të një kontrolli më të shtuar institucional me qëllim të reduktimit të shpenzimeve të panevojshme”, thuhet në hulutim, raporton Ballkani.info

Raportit është i vitit 2017 dhe në të gjenden edhe disa zv-ministra të legjislasionit të kaluar.

Numri i zv-ministrave në Kosovë është tetëdhjetë.

Kjo është lista e shpenzimeve ditore për dreka, darka.