prodhuesi nga Stuttgarti

Këto janë Porschet më të shtrenjta të të gjitha kohërave

Përmes publikimit të një videoje, prodhuesi i njohur i veturave Porsche paraqiti pesë veturat më të vlefshme nga historia e tij këtë herë.

Në vendin e pestë në listën e Porsches më të shtrenjtë të të gjitha kohërave është modeli Spyder 917/30 nga viti 1973, i cili është me kapacitet prej 1,200 kuajfuqi, dhe një model i tillë është shitur për 3 milionë dollarë.

Pozicioni i katërt mbahet nga modeli legjendar i prodhuesit nga Stuttgartit, Spyder 550A nga viti 1956. Ishte Porsche i parë që ishte projektuar posaçërisht për gara, transmeton ksp. Çmimi i këtij modeli në treg ka arritur një shumë prej 5 milionë e 170 mijë dollarë.

Shpërndaje