Disqet

Këto janë makinat me dizajnet e disqeve më të çuditshme në botë

Procesi i ndryshimit të rrotave është një ndër mënyrat më të mira për të personalizuar edhe më shumë makinën.

Është ndoshta mënyra më e mirë për rregullim dhe nuk kërkon më shumë se 20 minuta për modifikim.

Disa prej dizajneve të gomave të makinave janë me të vërtetë klasike, ndërsa të tjerat mund të jenë më moderne.

Sidoqoftë, të gjitha llojet e dizajneve të makinave mund t’i ndiqni në fotografitë e mëposhtme.