Covid-19

Këto janë komunat me raste pozitive të COVID-19

484 TË SHËRUAR DHE 335 RASTE ME COVID-19!

Rastet pozitive janë nga komunat:

Prishtinë 55 raste,

Ferizaj 32 raste,

Mitrovicë 31 raste,

Pejë 25 raste,

Gjakovë 21 raste,

Podujevë 21 raste,

Klinë 19 raste,

Prizren 19 raste,

Vushtrri 18 raste,

Fushë-Kosovë 12 raste,

Lipjan 11 raste,

Gjilan 10 raste,

Shtime 9 raste,

Skenderaj 9 raste,

Drenas 6 raste,

Malishevë 5 raste,

Suharekë 5 raste,

Deçan 4 raste,

Kaçanik 4 raste,

Obiliq 4 raste,

Viti 4 raste,

Dragash 3 raste, Kamenicë 3 raste, Hani i Elezit 2 raste, Zubin-Potok 2 raste, Rahovec 1 rast