gënjeshtrat

Këto janë gënjeshtrat që meshkujt ja thonë shpesh të dashurave të tyre

Në këtë artikull do mësoni disa prej gënjeshtrave që meshkuj i thonë femrave që duan.

Sipas ekspertëve janë shumë, por kemi specifikuar disa prej tyre, pra më kryesoret që patjetër duhet t’i dini:

1. Nuk më intereson seksi
Po, është e vërtetë që dëshira seksuale ndryshon si për burrat ashtu edhe për femrat. Shumë femra, sipas intv.al kanë disavantazh të lartë seksual. Seksi i keq apo i pavetëdijshëm mund të vrasë dëshirën tonë për marrëdhëniet seksuale.

2. Jemi shumë mirë
Këtë gjë meshkujt e thonë, pasi duan të shmangin konfliktet e rradhës, porn ë të vërtetë nuk janë aspak mirë. Duke thënë këtë gënjeshtër ata e bëjnë edhe më keq situatën, pasi nuk vënë në pah problemet e lidhjes.

3. Nuk të tradhtoj
Ndonjëherë është mirë mos të diskutosh për këtë çështje. Gjërat duken me fakte dhe jo me fjalë. Ai mund të të thotë gjithë kohën që nuk të tradhëton, por e vërteta ndoshta nuk është e tillë. Kujdes!

4. Nuk do kemi probleme financiare
Meshkujt e dinë se mënyrat e shpenzimeve kur jetojnë me partneren do ndryshojnë. Njerëzit kanë tendencë të jenë shpenzues ose kursyes. Disa prej nesh fokusohen në të tashmen ndërsa të tjerët përqendrohen në të ardhmen. Paraja, sipas intv.al është vrasësi më i madh i dashurisë. Merrni në konsideratë planifikimin financiar.