Këto janë disa nga urat më të bukura për këmbësorë në botë

Urat bashkojnë jo vetëm brigje por dhe njerëz. Urat e këmbësorëve kanë një hijeshi të veçantë ato i vënë njerëzit ballë për ballë, pa “forca të blinduara” që përbëjnë mjetet e transportit.

Shikoni disa nga më interesantet: