13 marrëveshjet

Këto janë 13 marrëveshjet që u nënshkruajtën mes dy qeverive shqiptare

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë gjatë ditës së sotme kanë mbajtur mbledhjen e shtatë në radhë të dy qeverive në qytetin e Elbasanit.

Në këtë mbledhje nga kabinetet e të dyja shteteve u nënshkruajtën 13 marrëveshje.

Marrëveshjet e nënshkruara i keni si më poshtë: