Këto janë 10 femrat më të bukura në Turqi

Një anketë është bërë në Turqi dhe ka nxjerrë femrat (e famshme) më të bukura atje.

Disa prej tyre janë aktoret që kanë luajtur në serialet e shfaqura edhe nëpër televizionet tona shqiptare.

Shikoni ato më poshtë: