Komandanti

Këto ishin fjalët e Agim Ramadanit për ushtrinë

Një ditë para transformimit të FSK-së në ushtri, bashkëshortja e Komandantit Agim Ramadani, Shukrije Ramadani, përmes një statusi në facebook ka kujtuar bashkëshortin e saj dhe fjalët e tij për ushtrinë.

„ Edhe vetëm një ushtarë i gjallë nëse mbetet,e ka për obligim që në vendbanimin e parë ta formojë ushtrinë “, kishte thënë Agim Ramadani në vitin 1998.