Fun

Këto foto nuk janë ashtu siç duken

Edhe nëse ideja për të ngrënë një mollë të kalbur ose një bisht cigareje mund të duket absurde, është pikërisht ajo që u ofrohet klientëve nga ky kuzhinier i talentuar.

Ne po flasim për artistin e ushqimit Ben Churchill, i cili është i aftë që të krijojë ëmbëlsira që duken shumë të ndryshme.

Ëmbëlsirat e tij në fakt i ngjajnë ushqimeve dhe objekteve të tjera të përditshme, kështu që askush nuk do të mendonte kurrë se një fetë sanduiç me një vezë është në fakt një ëmbëlsirë me vanilje me krem ​​dhe mango.

Churchill, një kuzhinier për 10 vjet, i është përkushtuar ëmbëlsirave për vetëm tre vjet, por talenti është i dukshëm. Më poshtë keni një përzgjedhje të veprave të tij të fundit dhe nëse nuk i keni parë ende, mos humbisni ëmbëlsirat që në fakt duken si objekte të përditshme”.