Qen të rritur

Këta qen nuk e kuptojnë sa shumë janë rritur (Foto)

Keni qen në shtëpi? E keni parë se sa shpejt rriten? Derisa rriten, madje e shikoni se sa kanë dëshirë për përqafime, përkëdhelje, shkruan Ballkani.info

Në këtë mënyrë, ata ndihen të mbrojtur nga të gjitha anët, duke qenë kështu miqtë më të mirë të njeriut.

Në fotot më poshtë mund të shihni se si rriten për sekond, lumturinë që e shprehin dhe surprizat e këndshme që bëjnë. /Ballkani.info/