Vendos dega

Këta janë kandidatët e PDK-së për deputet nga Mitrovica

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë, mbajti mbledhjen e Shtabit Zgjedhor për Zgjedhjet Parlamentare 2021.

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë ka vendosur të zyrtarizoj kandidatët e sajë për deputet në Zgjedhjet Parlamentare 2021.

1. Bedri Hamza

2. Valdete Idrizi

3. Rrustem Musa

4. Vesa Broja

5. Donjet Bislimi

Me mbështetjen unanime të Kryesisë së degës dhe Shtabit Zgjedhor u vendos që zyrtarisht këta të jenë kanidatët për deputet nga Mitrovica.