Këta janë 12 njerëzit më të çuditshëm në botë

Bota është një vend i çuditshëm dhe i mrekullueshëm dhe ka edhe njerëz të pazakontë në të. ​Nga më të gjatit tek më të vegjlit, nga më të ndryshmit edhe prej atyre që do e keni vështirë të besoni se ata ekzistojnë në të vërtetë.

Zonja gjermane Myra mund ta ketë të vështirë të gjejë diçka për të veshur për shkak të madhësisë së gjoksit të saj. Sigurisht fajtor janë edhe ndërhyrjet kirurgjike.

Por ka edhe natyrale. Kjo është Annie Hawkins-Turner dhe gjoksi i saj gjigant por natyral

Kim Goodman ka sytë më të çuditshëm në planet.

E ukrainasi Valery Smagliy njihet për gjatësinë e qerpikëve të tij.

Kjo pamje nuk është e vetmja që e dallon Jason Barnum. Ai aktualisht po vuan një dënim me burg prej 22 vjetësh për vrasjen e një polici.

Boshnjaku Muhibija Buljubasic ka forcë të madhe magnetike.

Njeriu majmun me 95 për qind të trupit të mbuluar me qime.

Meksikanja e bukur  Jose Cristerna i dha vetës këtë pamje të frikshme me tatuazhe.

Michele Koebke Hopes mund të jetë femra me belin më të hollë në botë.