Kështu është dukur Sinan Hoxha para operacioneve në fytyrë

Nuk do ta njihni Sinan Hoxhën në këtë fotografi.

Në njërën nga fotografitë e publikuara, shihet këngëtari shqiptar Sinan Hoxha, para dhe pas ndërhyrjeve në fytyrë.

Dallimi është i dukshëm.