SHBA

Kështu është bërë super-dekorimi i Shtëpisë së Bardhë për festa

Presidenti dhe Zonja e Parë e SHBA kanë publikuar fotot e para në shtëpinë e dekoruar.

Në disa fotografi të sapo publikuara nga Shtëpia e Bardhë, çifti presidencial shihen të hareshëm në mesin e shumë pemëve të dekoruara.

Holli i shtëpisë shkëlqen me dritat e vendosura për mrekulli në këto pemë që kanë mbuluar çdo cep të shtëpisë.