Kështu duket varri i Mujë Krasniqit në ditën e rivarrimit

Sot pritet të bëhet inaugurimi i kompleksit memorial në Marinë të Skenderajt.

Një banor i këtij lokacioni në redaksinë e Klan Kosovës ka dërguar fotografi të cilat tregojnë se gjendja ku do të varroset heroi Mujë Krasniqi është shumë e keqe.

Në varrin ku do të vendosen eshtrat e komandant Kapuqit është i dëmtuar e plotë ujë.

Rivarrimi do të mbahet nën patronatin e kryeministrit Haradinaj dhe kryetarit të Skenderajt Bekim Jasharit.