Ish-sekretarja

Kështu duket shtatorja e Madelenie Albright në Prishtinë

Ish-sekretarja e Shtetit Amerikan, Madelenie Albright, ka arritur në Kosovë. Ajo është pritur në aeroport nga ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga.

Albright ka arritur në Kosovë pas ish-presidentit Bill Clinton dhe do të marrë pjesë bashkë me të në ceremoninë e shënimit të 20-vjetorit të hyrjes së NATO-s dhe çlirimit të Kosovës.

Ish-sekretetarës i është punuar edhe një përmendore në Prishtinë, që do të zbulohet nesër.

Ja disa fotografi ku shihet kjo shtatore, që është punuar nga Luan Mulliqi.