Emri Barivel

Kështu duket macja 120 centimetra e gjatë

Macja më e gjatë në botë është Barivel e cila është e gjatë 120 centimetra. Macja Barivel që jeton në Itali ka thyer rekordin si macja më e gjatë dhe më e veçantë. Emri Barivel do të thotë kloun, por në fakt pronari i saj thotë që ajo është shumë e turpshme dhe e shumë e ndryshme nga të tjerat.

Është mace shumë e veçantë për neve sepse është pak e turpshme dhe kur njerëzit e shohin atë të gjithë shtangen. Është një dhuratë e madhe për neve. Macet e tilla zakonisht rriten deri në moshën 4 vjeçare ose disa deri në 5 vjet. Por Barivel është tani dy vjeç dhe mendoj që do të rritet ende. Njerëzit gjithmonë duan të kenë një foto me të dhe duan të vijnë ta prekin. Barivel pëlqen të haj biskota dhe pëlqen shumë peshkun- thotë Edgar Scandurra- pronari i maces.

Pronari i maces thotë se ata familjarisht janë shumë të lumtur që posedojnë një mace kaq të veçantë. Ata madje i kanë hapur maces së tyre një profil në rrjetet sociale dhe njerëzit vazhdimisht u shkruajnë. Pronari i maces dhe e gjithë familja janë shumë të emocionuar që macja e tyre ka hyrë në rekordet e Guinnessit.