Modelja e njohur

Kështu dukej Arbenita Ismajli para shumë vitesh

Është publikuar foto e vjetër e Arbenita Ismajlit.

Modelja e njohur shqiptare, Arbenita Ismajli, i ka hapur arkivat.

Ajo me ndjekësit e ka ndarë një foto të realizuar shumë vite më parë kur ajo ishte fëmijë.

Bazuar në këtë postim të saj të bërë në Instagram, shihet se Arbenita nuk ka ndryshuar shumë për nga pamja e jashtme.

Modelja duket po aq simpatike edhe sot dhe ka arritur që të bëjë për vete një numër të madh të ndjekësve.