Qendra

Kështu do të duket sheshi i ri i Obiliqit

Qendra e qytetit të Obiliqit do të shndërrohet në shesh.

Përurimi i fillimit të punimeve do të bëhet nesër në orën 14.

Prezent do të jetë edhe kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj dhe ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj.

“Obiliqi po ndryshon , Kryetari i Komunës z.Xhafer Gashi po jetëson ëndërren e qytetarëve tonë”, thuhet në njoftim. /Ballkani.info/