Artan Murati

Këshilltari i Vjosa Osmanit shtrihet midis zyrës FOTO

Artan Murati, i cili dikur njihej si analist i pavarur dhe tani është emëruar si këshilltar i kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmanit, ju është publikuar një foto i ulur në dyshmen e zyrës.

Muratit ju është publikuar një foto në Facebook, ku shihet i shtrirë në dyshmenë e zyrës i rrethuar me pije, kafe e ujë mbi tavolinë.

Ai pak ditë pas emërimit kishte thënë se me emërimit e tij Kuvendi i Kosovës duhet të jetë më funksional dhe më efektiv.

Më poshtë keni fotografinë e Muratit që po qarkullon në Facebook.