Hysamedin Feraj

Këshilltari i Kurtit, i flet serbisht Avdullah Hotit: Razumeš?

Hysamedin Feraj, ka shkruar në Facebook se dje Avdullah Hoti ka kënaqur siç shkruan ai “titistët” dhe “rankoviçistët” dhe madje sipas tij iu kanë dhënë rast sulmi.

Tutje ai e ka pyetur Hotin se mbi çfarë ideologjie kombëtare drejtohej “enverizmi” në Shqipëri?

Në fund, në formë jo të duhur, ai pyet Hotin në gjuhën serbe, “a po kupton” ose razumeš?.