Këshilla për flokë më të shëndetshëm

Të gjithëve u pëlqen që të kenë flokë forta dhe të shëndosha.

Më poshtë disa këshilla për rritjen e flokëve:

Kujdes me ngjyrosjen e flokëve, ngjyra e tepërt dëmton dukshëm flokët,

Mos i lani flokët shpesh sepse kështu dëmtoni yndyrën natyrale.

Ushqehuni mirë dhe shëndetshëm,

Shmangni pajisjet që nxehin flokët tuaja, preferohet tharje natyrale e flokëve,

Në fund të dushit gjithmonë përdorni ujë të ftohtë.