Prishtinë

Kërcet dajaku te ‘Rruga B’, Policia arreston të dyshuarit FOTO

Një përleshje ka ndodhur sonte në Prishtinë, saktësisht te Rruga B.

Express ka siguruar pamje nga vendngjarja dhe aty shihet se ka ndodhur në një nga kafenetë e lagjes.

Ballkani.info. do t’iu mbajë të informuar lidhur me rastin.