Rapsodi

Kërcet çiftelia në mes të Nju Jorkut, Makolli puthë tokën dhe i thur vargje Amerikës

Fatmir Makolli, i cili njihet si një ndër ekzekutuesit më të mirë çiftelisë i ka thur vargje Amerikës në mes të Nju Jorkut.
Rapsodi ka puth tokën duke iu falënderuar këtij shteti për gjithçka që ka bërë për Kosovën.

“Oj Kosove ecë përpara e mos ke frikë

se e ke mik këtë Amerikë

që na u gjet në ditë të vështira

heu Amerikë ty të gjet e mira”, janë ndër vargjet që thotë ai.

Ndiqeni videon

Shpërndaje