Këngëtarja

Këngëtarja kosovare e thumbon Encën: Nuk ka lidhje me muzikë

Këngëtarja Shkenda Dubova këtë javë ishte pjesë e rubrikës ”Mes 2” në Express Rozë.

Një nga pyetjet provokative ishte se cila këngëtare nuk ka lidhje me muzikë, e mes Fjolla Morinës dhe Encës, ajo zgjodhi këtë të dytën.

Se si reagoi ajo ndaj të gjitha pyetjeve dhe kë zgjodhi e shihni në linkun më poshtë.