Këngë me çifteli në odë, Sami Lushtaku pas kthimit nga Specialja

Ish-komandanti i UÇK-së, për Zonën Operative të Drenicës, Sami Lushtaku, mbrëmë bashku me Rifat Jasharin, kanë qëndruar në odë te Jetullah Gecit.

Lushtaku i cili ishte ditë më parë në Hagë si i ftuar nga Gjykata Speciale, shihet në odën e Jetullah Gecit i ulur pranë Rifat Jasharit.

Nikoqiri duket se i ka bërë “muhabet” të madh të ftuarve, ndërsa nuk ka munguar as kënga dhe çiftelia, e ku ka kënduar edhe Rifat Jashari.