Në disa vende

KEDS paralajmëron ndalje të enërgjisë elektrike

Sipas njoftimit, sot nga 16:00 deri në 16:10, dhe nesër nga 00:00 deri në 00:10 rryma do t’i ndalet Badovcit, Fushë Kosovës dhe Prishtina II, transmeton ballkani.info.

Njoftimi i plotë:

KEDS  njofton se sot, më 05.10.2018  në NS 110/35/10 Prishtina  1 do të ketë ndërprerje emergjente  të :T2       (Kodi:) nga ora  16:00  deri në orën 16:10,  si dhe më 06.10.2018 nga ora 00:00 deri në ora 00:10.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

LP 35kV Badovci (kodi: 100140)

LP 35kV Fushë- Kosova(Kodi;150180)

LP 35kV Prishtina II (Kodi:100100)

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci,  Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci, Lindja, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja,Graqanica 2, Minierat Kishnicë Trepça N.Berde, Metaliku-Janjevë, Metaliku-Janjevë,Furra-Zona Industriale, Don Bosko, Policia, Lesna, Veterniku 1, Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll. Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom pezho, Panorama, Internation helth center, Lagjja Logreta,Albert rudari,Bt Luli,Betonjerka Renulual Betoni,Auto sherreti, Objekti i ish tjerrtores,drejtoria Batllava. Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,  Dimi , Miradi e Epërme , Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogel II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK, Banesat e Apollonisë,  PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut, Vragolia, Miradia e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen.

Kjo shkyçje do të realizohet me kërkesë të KOSTT-it, shkaku i ndërrimit të izolatorëve.