Riparimet

KEDS njofton për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS, ka njoftuar se nesër do të realizojë punime në rrjet dhe si pasojë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të vendit.

Orari sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica  (Kodi:16100008)  prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Vërboci,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrobullova  (Kodi:16100004)  prej orës 12:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2  (Kodi:16100028)  prej orës 13:15  deri ne ora 14:15

Vendet: Gllobar, Terrstenik,Verbofc

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

4.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobill   (Kodi:14016004)  prej orës 11:00-11:30 dhe 15:00-15:30

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

5.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mutivod   (Kodi:14016004086)  prej orës 11:00-15:30

Vendet:  Mutivode .

Arsyeja: Mirembajtje preventive ne LP 10 kV Keqekoll-Hajkobill  degezimi per piken doganore ne Mutivod

6.

TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10kV Mazgiti (Kodi: 15019001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë

Arsyeja: Ndrrimi i izoltorve, shtrengimi i perquesve

7.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor Slivove (Kodi: 10014001) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta  (Kodi:30035006)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë..

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të TM  të dëmtuara dhe përforcimi i përçuesve

Pejë

1.

TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha  (Kodi:51000008)  prej orës 10:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të thyera, pastrim traseje  ndërrimi i izolatoreve

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Vushtria  2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nadakovci   (Kodi:73000014)  prej orës 08:00  deri ne ora 11:00

Vendet: Fshtrat: Nedakovc, Mavriç, Sfaraçak, Sfaraçak i Epërm, Sfaraçak i Poshtëm si dhe një pjesë e rrugëve Liqeni i Prespës dhe Bajram Latifi.

Arsyeja: Bartja  e rrjetit nga shtylla  e thyer  ne  shtyllen  e re  ne  Nadakovc

Gjakovë

1.

TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistrazhini (Kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë), Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

21.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

2.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (Kodi: 12000023101) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Qyteza Pejton-Gjykata Kushtetuese

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërrehet:

TS 10/04kV TS Blinda (Kodra e trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Për rreth Baki Auto servis…

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nëntokësor.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Caralluka (Kodi: 82082001) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Nderrimi i shtylles nen tension.