KEDS

KEDS njofton për ndërprerje totale emergjente të energjisë elektrike

Përmes një njoftimi për media, KEDS ka njoftuar për ndërprerje emergjente të energjisë elektrike.

Njoftimi i plotë:

KEDS njofton se sot, më 20.12.2018 prej orës 11:00 deri në ora 12:00 në NS 35/10kV Shupkovci (kodi 71074) do të ketë ndërprerje totale emergjente:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe i Madh, qendran e Qytetit, pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica, ETC, Emona City, Fabrika e pjimeve, Çarli, Parku i Biznesit, Terminali, Furra, Zyra administrative e veriut, Lagjja e Shangajit ( Livadhit ), Lagjja engleska, Lagjja Kolloni, Majdani, Lagjja Cenaj, Stacioni i Pompave- Tuneli i Parë, PTK-Ambulanta Tunel i Parë, Universiteti i Mitrovicës, Muzeu i Kristaleve dhe Mineraleve, Sh.F. Elena Gjika, QMF “Nexhat Çuni” dhe UM Isa Boletini.

Arsyeja e ndërprerjes: NS Mitrovica 2 është i mbingarkuar dhe duhet bërë balancimi i daljeve 10kV.