Keds

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrejt. 

Njoftime për punime në rrjet:

15.02.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 11:00-11:15 dhe ne ora 14:45-15:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kpuzë Lumaj (kodi: 52000011023) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Lagja Kpuzë Lumaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i transformatorit energjetik të mbingarkuar.