KEDS

KEDS: Këto vende nesër nuk do të kenë energji elektrike

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat do të kryhen nesër. KEDS ka theksuar se punimet janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Mitrovicë

1.
NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 09:30 deri në orën15:00.
Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Zona Industriale 2 (Kodi: 32000022) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Zona Industriale (Solidi) (Kodi: 32000025) prej orës 14:00 deri në ora 15:00
Vendet: Solidi, Graniti Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni-Ahmet Balaj, NTP “Shala Gas”, Shirokë, NTP Kolgeci, Adrian Ismet Hoxha, Petroleum coke Kosova shpk, Matal, Fix & Swis store-Burim Devetaku, Xhevat Mehmet Spahiu,”Spahiu-Petroll” Shpk.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.
NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024) prej orës 15:00 deri në ora 16:00
Vendet: Studençani – një pjesë dhe Samadraxha.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

23.07.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00
Vendet: fshati Zabel i Ulët.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

22.07.2021

Ferizaj

1.
Në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
LP 10kV Graniti (kodi: 41000023) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Graniti SH.P.K. Ismet Loshaj
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

23.07.2021
Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.
NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS-39 (kod: 81000003040) nga ora 08:00 deri 14:00
Vendet: rr. Londra, një pjesë rr. Ymer Pula, Sh.FM.U Fehmi Agani.
Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.
Në NS 35/10kV Gjilan II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër .
Arsyeja: Shtrirja e bistekut 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.
Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Malësia e Re (kodi: 31000030 ) nga ora 09:00 deri 11:00
Vendet: Malësia e Re, fshati Legjenda; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.
Arsyeja: Punimi i urave për kyçjen e konsumatorit Naim Ukaj, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.
Në TS 110/10kV Therandë do të ndërprehet:
LP 10kV Komuna e Mamushës (kodi: 30034005) nga ora 09:00 deri 11:00
Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.
Arsyeja: Energjizimi i TS 10(20)/0.4kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.
Në TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Lulzim Tafa”MODEL SLOVENIA”SH.P.K.(“Objekti 19”) (kodi: 10012005233) nga ora 08:00 deri 12:00
Vendet: Objekti në mes të rr. Shahin Shahini dhe Shen Flori.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.