KEDS

KEDS: Këto vende do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit. Këto punime do të kryhen nesër dhe disa vende do të mbesin pa energji elektrike.

Prishtinë

1.
Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Plemetini (Kodi: 15019003 ) nga ora 11:00-12:00
Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) .
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mazgiti (Kodi: 15019001) nga ora 12:00-13:00
Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë .
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.
Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shkabaj (Kodi: 15019002) nga ora 13:00-14:00
Vendet: Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol .
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.
Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Montingu (Kodi: 15019007) nga ora 14:00-15:00
Vendet:Berrnica , NSH Monting , Noti
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.
Nga NS 35/10kV Besia do të ndërprehet:
Dalja 10kV Prugovci (Kodi: 10013012) nga ora 09:00-09:15 dhe 15:45-16:00
Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

5.1.
Në NS 10/0.4kV Stabiliment në Rimanisht do të ndërprehen prej 09:00-16:00
NS 10/0.4kV Rimanishtë Pleq 1 (Kodi: 10013012115)
NS 10/0.4kV Rimanishtë Musliovit 2 (Shkolla) (Kodi: 10013012116)
NS 10/0.4kV Rimanishtë Rexhovit 3 (Kodi: 10013012117)
NS 10/0.4kV Rimanishtë Lahovit 4 (Kodi: 10013012118)
Vendet: Rimanisht te Lahovitet,te Rexhovitet,te Musliovitet, dhe te pleqt.
Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

6.
Nga NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drenasi 3 (Kodi: 16100003 ) nga ora 10:00-10:30
Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.
Arsyeja: Siguri në punë TM afër TU

Gjakovë

1.
Nga NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:
Dalja 10kV Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 10:00-14:00
Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.
Arsyeja: Ndërrimi i shtylles TM në Vermicë.

2.
Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Zoçishtë.
Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Prizren

1.
Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehen në Stabiliment në Topliqan prej 10:30-12:30
Këto NS-a mbesin pa tension:
Topliqan (Kodi:32000003005)
lagja Berishet-Gjinovc (Kodi:32000003017)
Qendra Gjinoc (Kodi:32000003018)
lagja Hajdaraj Gjinovc (Kodi:32000003019)
lagja Haxhiaj Gjinovc (Kodi:32000003020)
lagja Haziraj Gjinovc (Kodi:32000003021)
Lagja te kisha Sallagrazhde (Kodi:32000003023)
Pompa Rexhep Shala (Kodi:32000003024)
Vatat Sallagrazhde 4 (Kodi:32000003025)
Salagrazhde 3 (Kodi:32000003026)
Qender Sallagrazhde 1 (Kodi:32000003027)
NTP Haliti-Mushutisht (Kodi:32000003028)
Beqirajt Grikovc 6 (Kodi:32000003029)
Mermer-Bushi-Sellograzhde (Kodi:32000003030)
Gurthyes Sallagrazhde(baqevc) (Kodi:32000003031)
Grikovci 1 (Kodi:32000003032)
Haxhaj Grikovc 2 (Kodi:32000003033)
Dushkaja grikovc 4 (Kodi:32000003034)
Lapidari Grikovc 3 (Kodi:32000003035)
Lagja kiceve-te xhamia 5 Grejkovc(Kodi:32000003036)
sallagrazhdë lagja e Dellovcve (Kodi:32000003038)
Lagja Plish Grejkovc 7 (Kodi:32000003039)
Lagja Kabashve Sellograzhde (Kodi:32000003041)
Hasan Muharemaj Gjinovc (Kodi:32000003042)
NPSH Noli Fadil Mustafa (Kodi:32000003046)
Lagja Pojatina (Kodi:32000003047)
Hidroregjioni jugor-Sallagrazhde (Kodi:32000003049)
NTP Elektroni-Grekovc (Kodi:32000003050)
Bilallaj-Seferaj-Gjinovc (Kodi:32000003051)
Hidroregjioni jugor-Baqevc (Kodi:32000003052)
Shtëpia e të moshuarëve në Gjinovc(Kodi:32000003060)
Vendet: Nje pjese e Topliqanit,Gjinoci,Shtepia e te Moshuareve,Sallagrazhda,Grejkoci,Dubrava.
Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit ne Ts Dushkaja Grejkoc 32000003034

2.
Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Studenqani 2 (Kodi: 32000024 ) prej 13:30-15:30
Vendet: Studenqani nje pjes dhe Samadragja
Arsyeja: Vendosja e transformatorit ne projektin samadraxhe afer shkolles.

27.08.2021
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.
Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mazgiti (Kodi: 15019001) nga ora 10:00-14:00
Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujësjellësi, Berishët, dhe Fakulteti i Gazetarisë.
Arsyeja: Ndrrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përquesëve.

27.08.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:
NS 10/04 kV TS Komoran Kryqi i madh (Kodi: 16100005097) nga ora 09:00 – 17:00
Vendet: TS Komoran Kryqi i madh.
Arsyeja: energjizimi i kabllove te reja dhe kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.
Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV TS Blinda (Kodra e Trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018 )nga ora 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Konsumatore ne te dy anet e rruges nën ETC ne Kodren e Trimave në magjistralen Prishtine Podujeve në afërisi te baki Automobile, Baci Petroll etj.
Arsyeja: energjizimi i kabllove te reja dhe kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

3.
Nga NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej ores 09:00 – 17:00
Vendet: Mujo Ulqinaku
Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore.

4.
Nga NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (Kodi: 12000023101) prej ores 09:00 – 17:00
Vendet: Qyteza Pejton-Gjykata Kushtetuese
Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore.

27.08.2021
Punime nga pala e tretë
Prishtinë

1.
Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:
NS 35/20kV Fush Kosova II (Kodi:100122) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 02:00 deri ne ora 05:00.
Vendet: Rrugët: Dardanija (një pjesë), Xhemajl Mustafa (një pjesë), Nënë Tereza (një pjesë), Shefki Kuleta (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Hajrullah Zymi (një pjesë), Albulena (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Theranda (një pjesë), Besa Besë (një pjesë), Pjetër Budi (një pjesë) dhe Idriz Breznica (një pjesë).
Arsyeja: Instalimi i kthinës së re TM

Gjilan

1.
Nga NS 35/10kV Artana do të ndërprehet:
Dalja 10kV Slivova (Kodi: 60024003) nga ora 11:00-11:15 dhe 15:00-15:30
Vendet:Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

1.1.
Në NS 10/0.4kV Stabiliment në Labanjt do të ndërprehen prej 11:00-15:30
NS 10/0.4kV Vuqak (Kodi: 60024003026)
NS 10/0.4kV Llabjan te Sallkovit (Kodi: 60024003031)
NS 10/0.4kV Bejta Comerc -Baza e Asfalltit (Kodi: 60024003027)
NS 10/0.4kV Bejta Comerc gurethyes (Kodi: 60024003038)
NS 10/0.4kV Llabjan te Degellet (Kodi: 60024003029)
Vendet: Vuqaku,Llabjan te Salkovit,Llabjan te Delleget,Bejta Comerc-Baza e Asfaltit, dhe Bejta Gurethyesi.
Arsyeja: Revizion i daljes.