Katër ushtrime ideale për personat që rrinë gjatë ulur (Video)

Për shkak të qëndrimit të gjatë në pozitën ulur dhe të lëvizjes së pakët mund të ndodhin dhembje dhe vështirësi të ndryshme, posaçërisht të dëmshme për kurrizin.

Efektet më të shpeshta të qëndrimit të gjatë në pozitën ulur janë muskujt të dobët dhe të shtangur, gilcat dhe ligamentet të shkurtra, gjë që më në fund i shkakton edhe dhembje në shpinë dhe në qafë. Zgjidhja më e mirë janë ushtrimet!

https://www.youtube.com/watch?v=wiFNA3sqjCA