Katër mënyra për ta lidhur kravatën që secili mashkull duhet t’i dijë

Nuk është ndonjë gjë e komplikuar, mirëpo pak e mërzitshme dhe e vështirë të mbahet në mend, por ka të tillë që dijnë më shumë se një mënyrë, transmeton lajmi.net

Mënyra klasike e lidhjes së kravatës nganjëherë mund të duket edhe jo bukur, mirëpo nëpërmjet videos së mëposhtme ju do t’i mësoni edhe 3 mënyra të tjera.

Merrni një kravatë afër vetës dhe filloni të shikoni videon ngadalë, sigurisht do të mësoni ta lidhni kravatën shumë shpejt.