Karvanët e emigrantëve: Protestat duan emigrantët e Amerikës Qendrore jashtë

San Diego. Rreth tre mijë emigrantë kanë mbërritur në kufirin me Meksikën, transmeton ballkani.info
Ata janë pjesë e një karvani të amerikanëve qendrorë që thonë se po ikin nga dhuna dhe varfëria. Planet e tyre për të kërkuar azil në Shtetet e Bashkuara janë bërë më të vështira nga autoritetet meksikane dhe amerikane, të cilët kanë vendosur tela me gjemba dhe mure metalike në vendkalimin më të madh tokësor mes Tijuanë dhe San Diego. /Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=IYCQvym2HoE