Kardashianet

Kardashianet ja tepruan këtë herë: Paditen nëna dhe e bija për abuzim seksual

Kris Jenner është akuzuar për ngacmim seksual të një ish-truproje i cili tani është duke e paditur atë, vajzën e saj, Kourtney Kardashian dhe kompaninë e sigurisë. Ky nuk është i vetmi skandal për familjen televizive që prodhon skandale zakonisht për shikueshmëri por kjo duket më serioze tani.

Sipas dokumenteve të gjykatës të marra nga Fox News, Jenner, Kardashian dhe ‘David Shield Security’ janë emëruar si të pandehur në një proces gjyqësor të ngritur nga Marc McWilliams, i cili pretendon se Jenner “filloi një model sjelljeje që përfshinte kontakt fizik jo-konsensual me [McWilliams] të një natyra të papërshtatshme dhe seksuale”.

Në një deklaratë të dhënë për Fox News, avokati i Jenner mohoi pretendimet ‘e rreme’ të Williams.

“Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian mohojnë pretendimet plotësisht të rreme të bëra nga ish-roja i sigurisë, Marc McWilliams. Pretendimet e tij absurde janë të trilluara qartë dhe janë në kundërshtim me faktet e konfirmuara”, lexon deklarata.

“Kris kurrë nuk veproi në mënyrë të papërshtatshme ndaj tij. Kompania e sigurisë ndaloi caktimin e McWilliams për të punuar atje pasi roja ishte kapur vazhdimisht duke fjetur në makinën e tij në punë. Në mënyrë domethënëse, McWilliams kurrë nuk i bëri asnjë ankesë punëdhënësit të tij në lidhje me Kris derisa shpiku këtë pretendim qesharak një vit më vonë”.

“Megjithëse Kourtney është përmendur në padi, ajo nuk akuzohet se ka bërë ndonjë gjë të papërshtatshme dhe as nuk e bëri atë. Kur Kris dhe Kourtney mposhtin këtë proces gjyqësor joserioz, ata synojnë të padisin menjëherë McWilliams dhe avokatët e tij për ndjekje penale me qëllim të keq”, vazhdon deklarata.

Në anën tjetër, avokati i McWilliams argumentoi në një deklaratë për Fox News.

“Ne e kuptojmë se të pandehurit kanë paraqitur dezinformata si një përpjekje për të diskredituar z. McWilliams”, i tha Sean Novak Fox News. “Duket se të pandehurit duan të injorojnë faktin se kjo çështje do duhet të paraqitet në një gjykatë të LIGJIT dhe ata nuk do të jenë në gjendje të mbështesin rrëfimin e tyre të rremë në gjykatë të hapur”.

Deklarata përfundon: “Z. McWilliams është viktima këtu. Të pandehurit në mënyrë të qartë po mobilizojnë makinerinë e tyre të frikshme për të ngritur një fushatë shpifjesh kundër një punonjësi që ata e keqtrajtuan. Ne shpresojmë ta diskutojmë këtë në gjykatë”.

Ai po kërkon përgjegjësi për akuzat që përfshijnë ngacmime seksuale, diskriminim racor dhe largimin nga puna në mënyrë të gabuar.