Kryetari i Kamenicës

Karaçevë/ Del në vendngjarje edhe kryetari, Qëndron Kastrati

Në vendin e ngjarjes ku po zhvillohet një aksion masiv i Policisë së Kosovës ka dalur edhe kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati.

Karaqeva është fshat në periferi të Kamenicës dhe ka përbërë problem që shumë vite për strukturat udhëehqëse komunale ndër vite.

Bashkë me Kastratin, është parë edhe drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj.