“Përputhen”

Kaq ndryshe dukej Andi i “Përputhen” si adoleshent

Andi është një nga konkurrentët më të njohur të shout “Përputhen”, ku të rinjët ishin në kërkim të fatit të jetës.

Pejani, kishte një histori me Jaseminën, konkurrenten simpatike të “Përputhen”, e me të cilën megjjthatë nuk u përputh.

Pejani, thuhet se është në lidhje me Diona Fonën, lidhja me të cilën megjithatë nuk është konfirmuar nga asnjëra palë, shkruan “Kosovarja”.

Andi, duket bukur dhe mjaftë në formë fizike. Ao, po kështu paska qenë edhe në adoloshencë, ama ndryshimi në pamje është i dukshëm.