Në klipin "Bakllava"

Kaq kushtuan duksi dhe syzet e Butrint Imerit në klipin e ri

Ka lansuar këngën e re në bashkëpunim me Gjikon.

“Bakllava” quhet ky projekt muzikor që pas lansimit me klip, ka marrë vëmendjen e publikut, shkruan
Ballkani.info.

Në video, Butrint Imeri u paraqit me një duks dhe syza të modelit të fundit.

Këngëtari këtë duks e ka blerë në çmim prej 1450 eurosh ndërsa syzet i mori 500 euro!/Ballkani.info/

https://www.instagram.com/p/BrYSplKnB3u/?utm_source=ig_web_copy_link