Prishtinë

Kaosi i trafikut në Prishtinë, vozitësve iu shërbehet kafe

Dega e PDK-së në Prishtinë ka njoftuar për një aktivitet mjaftë të veçantë gjatë ditës së sotme.

Në shenjë protese ndaj komunës së Prishtinës për moszgjidhjen e problemit të trafikut, ata do t’u ofrojnë pjesëmarrësve në komunikacion çaj dhe kafe të nxehtë.

Aktiviteti do të zhvillohet me fillim prej orës 16:00 afër shkollës Ali Sokoli në Prishtinë.Kujtojmë, se tash e një kohë të gjatë Prishtina përballet me trafik të rënduar.