Kujdestaria

Kanye West dhe Kim Kardashian kërkojnë të dy kujdestarinë e përbashkët në divorc

Kanye West ka rënë dakord me Kim Kardashian West që ata të kenë kujdestarinë e përbashkët të katër fëmijëve të tyre dhe asnjëri prej tyre nuk ka nevojë për mbështetje bashkëshortore, sipas dokumenteve të reja të divorcit.

Avokatët e West paraqitën përgjigjen e tij të premten në Gjykatën Supreme të Los Angelesit për paraqitjen e divorcit të Kardashian West shtatë javë më parë, pas përfundimit të martesës së tyre e cila zgjati gjashtë e gjysmë, shkruan The Guardian.

Paraqitja e Westit ishte praktikisht identike me peticionin origjinal të Kardashian West, duke rënë dakord që martesa të mbaronte për shkak të mosmarrëveshjeve të papajtueshme dhe që të dy duhet të kishin të drejtën e kujdestarisë së fëmijëve të tyre: North, shtatë vjeçe, Saint, pesë vjeç, Chikago, tri vjeçe dhe Psalmi, i cili mbush dy vite muajin tjetër.

Dhe si paraqitja e Kardashian, West kërkon që e drejta e gjykatës të japë mbështetjen bashkëshortore për secilin person të përfundojë.

Sipas peticionit të Kardashian të bërë më 19 shkurt, të dy kanë një marrëveshje para–martesore dhe nën të ata e mbajtën pronën e tyre të ndarë gjatë gjithë martesës së tyre.

Paraqitjet e divorcit sjellin një fund të pashmangshëm në një nga sindikatat më të ndjekura në dekadat e fundit, midis sipërmarrëses 40-vjeçare Kardashian dhe reperit 43-vjeçar, Kanye West.

Ishte martesa e parë për West dhe e treta për Kardashian West, e cila nuk i ka kërkuar gjykatës të ndryshojë emrin e saj vetëm në Kardashian, megjithëse ajo ende mund ta bëjë këtë gjatë procesit të divorcit.